Lunchevent – 27 november Upperud 9:9

Missa inte chansen att träffa dina branschkollegor i en avslappnad miljö på hemmaplan 

Vad kan man förvänta sig?

Luncheventet är speciellt för dig som jobbar inom den gröna näringen eller har en tanke på att starta eget inom denna bransch. Dagen bjuder på en spännande inspirationsföreläsning med Josefine Arenius och en härlig lunch med lokala råvaror på Upperud 9:9. Ett fantastiskt tillfälle att nätverka samt att få inspiration för att ta ditt ledarskap till en ny nivå!

Tid och plats

Onsdag den 27 november ses vi på Upperud 9:9. Klockan 11 börjar vi med en välkomstdrink och vi avslutar dagen rund klockan 14:30. Adressen är Upperud 9, 464 40 Åsensbruk. 

För vem är eventet?

Alla som är egenföretagare eller har planer på att starta eget inom den gröna näringen. Den gröna näringen är ett stort samlingsnamn, så du får själv bestämma om du tillhör denna bransch eller har ett intresse att bli. Som deltagare ska man dock vara bosatt eller verksam inom Dalsland, Årjäng eller Munkedal. 

Dagens program

Dagen börjar med en kort presentation av projektet Green Innovation och varför vi finns för er. För att bryta isen (några av er har kanske inte träffat varandra tidigare) kommer vi att köra mingelbingo där vi även utser en vinnare som belönas med en fin present! Anledning nog att mingla runt och att lära känna varandra 😉

Sedan bjuder Josefine Arenius på en inspirationsföreläsning kring ledarskap. Hur kan vi bli medvetna om och påverka vårt sätt att leda, såväl på ett personligt som på ett professionellt plan? Ledarskap innebär inte bara ansvar för sina anställda, utan även ansvar för sig själv samt hur man styr mot och uppnår sina mål. Josefine har stor erfarenhet av att stå på scen och brukar bjuda på härlig underhållning med en liten dos humor.  

Se gärna på klippet nedan för att få ett hum om vem Josefine är!

Efter föreläsningen är det dags för lunch. Upperud 9:9 kommer att duka fram en härlig lunchbuffé med närproducerade och säsongsbetonade råvaror. Vi bjuder på maten och måltidsdryck – alkoholhaltiga alternativ kan köpas till om man önskar.

Efter maten serveras kaffe och kaka och man får stanna kvar på eftermingel. Detta är helt frivilligt, då vi förstår att ditt företag aldrig står still. Men ibland är det klokt att bara slappna av och umgås med kollegor 😊

Under eventets gång kommer det att finnas möjlighet att prata med våra affärscoacher Jessica och Niclas. Tanken är att ni kan ställa några snabba frågor som inte tar mer än några minuter. Vill ni gärna ha lite mer tid, bokar vi gärna in en kostnadsfri vägledning (även över telefon). 

Hoppas att se många av er på denna inspirationsrika dag!

Tre anledningar att inte missa eventet

1. Nätverka

Du får möjligheten att träffa dina branschkollegor i en avslappad miljö. Presentera din verksamhet för varandra, hitta din nya samarbetspartner eller ta del av varandras kunskap.

2. Inspiration

Dagen bjuder på en inspirationsföreläsning kring ett högaktuellt tema – ledarskap. Josefine Arenius delar med sig av sin expertis och tankar kring ledarskap i mindre företag.

3. Avkoppling på hemmaplan

Egenföretagare brukar sällan åka på event längre bort. Green Innovation vill ge alla företagare inom den gröna näringen en chans att komma bort från vardagen genom att arrangera event på hemmaplan.

Preliminärt tidsschema

11:00 Välkomstdrink

11:05 Välkommen + kort om Green Innovation

11:20 Mingelbingo

11:50 Inspirationsföreläsning kring ledarskap

13:00 Lunch

14:00 Eftermingel – kaffe och kaka

14:30 Klar för dagen!

Pris

Föreläsningen och maten erbjuds kostnadsfritt till er som bedriver verksamhet eller bor i Dalsland, Årjäng eller Munkedal. Anmälan är dock  bindande och vid ”no show” på själva dagen debiteras 300 kronor. Om du har anmält dig, men behöver avboka, skicka då ett mejl till hv@drivhuset.se innan den 18 november!

Platserna är begränsade så anmäl dig så snart som möjligt, men senast den 15 november!