Kit Johansson

Kit Johansson

Projektledare

”Jag har alltid varit en äkta stadsbo men de senaste åren har jag haft en längtan efter lugnet man känner när man kommer ut från stadskärnan. I takt med att många små samhällen byggs ut och närmar sig stadskärnan måste även företagandet få en chans att blomstra. Det budskap jag vill få fram med projektet Green Innovation är att det finns stöd och vägledning att få i sitt företagande och detsamma om man är intresserad av att starta eget.”

kit.johansson@drivhuset.se
0733-58 22 81

Jessica Ljungberg

Jessica Ljungberg

Entreprenörscoach

”Entreprenörskap är min största passion i livet och att både få arbeta med mina egna företag samtidigt som jag kan coacha andra i entreprenörskap är ett privilegium. Jag själv är från landsbygden och jag tycker det är viktigt att nå ut även till drivna personer där, därför är Green Innovation ett projekt som ligger mig varmt om hjärtat.”

jessica.ljungberg@drivhuset.se
0762-00 97 89

Niclas Winter

Niclas Winter

Affärsutvecklare

”Som egenföretagare och affärsutvecklare inspireras jag personligen av att träffa på alla drivna människor som berättar om sina idéer och visioner. På landsbygden finns specifika utmaningar som jag som stadsbo sällan kommer i kontakt med. Att höra unga entreprenörer prata om dessa samt, att få ta del av de innovativa lösningar som lyfts fram tycker jag är fantastiskt inspirerande!”

niclas.winter@drivhuset.se
0733-58 22 40

Katrien Stevens

Katrien Stevens

Projektkoordinator

Green Innovation ligger mig varmt om hjärtat, då jag själv bor på landsbygden och har ett brinnande intresse för entreprenörskap. Att satsa på ungt företagande är en bra start och det finns många bra exempel som man kan lyfta fram. Jag tror att en levande landsbygd skapas genom ett rikt och inspirerande näringsliv och vi behöver drivna entreprenörer för att förverkliga detta.”

katrien.stevens@drivhuset.se
0733-58 22 40

Malin Boström

Malin Boström

Webbdesigner

”Som student är det roligt att få komma ut från klassrummet för att jobba med organisationer och projekt som ger praktisk erfarenhet.
Temat för Green Innovation har varit väldigt intressant och givande med fokus på unga innovatörers hållbara idéer.”

bostream@gmail.com

Ladda ner vår flyer här